Нинова притеснена: Готви се кражба на местните избори!

Отмяната на машинното гласуване е крачка към подмяна на вота
Обновена: 10 юли 2019 11:30 | 10 юли 2019 11:22,
178
Нинова притеснена: Готви се кражба на местните избори!
Снимка: архив, Булфото

Отмяната на машинното гласуване е крачка към подмяна на вота, написа във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

"Готвят се за кражба и на местните избори. Който не може да спечели по честен начин, се готви да спечели чрез "технология" на изборния процес", коментира тя.

Нинова припомни, че само преди 6 месеца в парламента се е водил дебат, на който се е приел машинното гласуване.

"Сега отново, само три месеца преди местните избори, управляващите, подкрепени от ДПС, внасят промени. Защо? Какво се случи за този период? Имаше Европейски избори. На тях всички партии, освен БСП, отбелязаха спад в подкрепата спрямо предишните европейски избори. Въпреки целия натиск,само БСП увеличи броя на депутатите и гласовете си. Няма начин това да не е стреснало управляващите и сателитите им. Затова решиха да убият финансово единствената опозиция и да премахнат гаранцията за честен избор - машинното гласуване", написа още тя.

Нинова убедена: Мачкаха ни, сега искат да ни унищожат финансово. Ще оцелеем!

По думите ѝ причината е, че машината не подправя протоколи, не дописва мъртви души и не носи чували с бюлетини в зала "Армеец". Според нея ГЕРБ отново са съсредоточени само да запазят властта на всяка цена.

"Нека всички, които искаме промяна, заедно се съсредоточим в оздравяването на общинските болници, инвестиции в общините, нови работни места, подпомагане на младите семейства и децата. Да не позволяваме да подменят тревогите на хората със собствените си тревоги за оцеляване във властта", допълни Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
2
 
8
 
! Отговори
Г-жа Лъжа преди 4 години
*** Нинова защити по безспорен начин името си г-жа Лъжа. Излъга партията и българския народ, че ще подаде оставка поради тежко загубените избори от Герб, а сега се отметна и каза, че няма да подаде оставка. Има ли някой, който да вярва още на *** ? Смях...
140
3
 
13
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 136. ГЕРБ спечели три парламентарни избори когато не беше на власт и администрацията не беше тяхна. Но на кух зомбиран червен *** какво да му обясняваш, той си знае едно и също.
139
3
 
15
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
Стига си плакала ***, тъ.па червена крава. Не разбра ли, че и с машини пак губите. Защото проблемът не е в машините, а в това, че хората не харесват мухлясалата ти некадърна партия.
138
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а бсп требва да се саморазпусне!
137
4
 
15
 
! Отговори
Наш Георги преди 4 години
Я па тая ?! Че то има ли по-голям организатор от нея за присвояване,крадене, завличане , лъготене ?! Сигурно е замислила нещо в тип "кражба на избори " и отсега иска да прехвър ли деянието от " болната глава на здравата " , ха-ха-ха! Е,нищо ново под слънцето - знаем си я Курнелията,че издиша от всякъде и все фантазира,фантазира,фантазира....
136
5
 
17
 
! Отговори
Курнелия-жалка... преди 4 години
Леля *** досега не се е скарала само със Светия синод...Засега...Е така не се печелят избори, а само се губят!!!
135
3
 
17
 
! Отговори
ТАЗИ Продължава да преди 4 години
бъде ПЪРВА МАХЛЯНКА-КАВГАДЖИЙКА! Като в онази приказка: като ОТВОРИ уста- РУКВАТ жаби, змии, кални потоци..ОТВРАТ...
134
4
 
19
 
! Отговори
Курнелия готви... преди 4 години
Голяма готвачка се oказа другарката ***. Сготви цялата партия Бсп. Да ви е честито другари...
133
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пак копи/пейстКво да гледам? Най-слабия ГЕРБ от както съществува пак победи с лекота (въпреки постяонните компромати от страна на ***).... Защо си мислиш, че на местните ще е различно положението?
132
9
 
3
 
! Отговори
Пак копи/пейст преди 4 години
До Анонимен 140: Не ти ли омръзна да пишеш г'лупости. Гледай кога бат'ти Бойко ще се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет.
131
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както писах и преди, Импексова бавно, но сигурно бута БСП към неизбежната й гибел. Поклон пред тази жена!
130
6
 
20
 
! Отговори
Курнелия Импексова преди 4 години
Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?
129
11
 
5
 
! Отговори
1 600 хил гласа преди 4 години
Другарката Нинова май пак не е в час.Държавни и общински служители, заедно със семействата си, всички работещи във фирмите на Вожда, ромите, които си живеят царски под опеката на Вожда = 1 600 хил гласа за Вожда ей сега да станат избори.Няма никакво значение дали е машинно или каквото и да е - тези хора гласуват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и то - за Вожда.На евроизборите някои от тях си позволиха да отдъхнат по плажовете на Гърция и не свариха да изпълнят задълженията Си. Вече няма да повторят.
128
20
 
5
 
! Отговори
Пак копи/пейст преди 4 години
До Въпрос към ***?:Колко пъти ще го публикуваш това с копи/пейст? Корнелия Нинова никога не е купувала Техноимпекс, а е купила акции от дружеството след като е било приватизирано. А в самата процедура са участвали двама заместник-министри от правителството на Иван Костов.Но на гербаджийски *** е безмислено да се обяснява каквото и да е. Той си копи/пейства до безкрайност.Не че има връзка с темата.
127
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на тая па нинова мозъкът съвсем и избега.колко държави вдигнаха ръце от електронно или машинно гласуване, за нея па проблемът е у нормалното гласуване с бюлетини... тхъъъътивамен от 10 години фалшифицира изборите, ни машинно гласуване, ни бюлетинно го спират.слабоумно ниново, ако според тебе машинното гласуване беше легитимно, трябва да признаеш, че народа не ви иска, ни за евро пърдамент, ни въобще...
126
4
 
13
 
! Отговори
Asd преди 4 години
Това не е ли набеждаване и не е ли престъпление? БСП да убедят онези 75% негласуващи, че няма да фалират пак държавата и ще спечелят. Да не си измислят оправдания. Ама няма кой да им повярва.
125
3
 
14
 
! Отговори
агроном преди 4 години
Е те това на снимката ако не е тиква и то женска.
124
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е за машинно гласуване да даде по 60 ЛЕВА на всеки българин който е против.Б. С-КА : ХХХУУУ333
123
13
 
3
 
! Отговори
С ГЕРБ надолу преди 4 години
Тройната коалиция ГЕРБ-ДПС-ОП (с любезната подкрепа на Марешки) се чувства съвсем добре в парламента, предсрочни избори не им трябват. Проблема им е, че рейтингът им бавно, но неотклонно пълзи надолу. Да видим докога ще могат да изкарат заедно. Бойко сигурно вече се чуди по какъв повод да хвърли оставка докато още има шанс да спечели следващите избори. А и да му остане подръка някоя патерица.
122
11
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До *** - ликвидира: Пак ли ти с тези съчинения. Кое от тези, които си изброил е ликвидирано и от кого? Техноимпекс съществува като частно дружество, Булгартабак е купен и ликвидиран от Делян Пеевски, НЕК (Националната електрическа компания) си е държавна организация. Чети и тогава пиши г'лупости.